IndonesieNU

Edwin van der Sar bedankt fans in het Indonesisch

Edwin van der Sar bedankt fansin het Indonesisch

30-10-2013 | Edwin van der Sar 43 jaar geworden
Een aantal ministers zou het Bahasa Indonesia graag als internationale taal willen zien. Voormalig Oranje-doelman Edwin van der Sar heeft daar alvast een begin mee gemaakt. Van der Sar, die tegenwoordig directeur marketing van AFC Ajax is, bedankte zijn fans in het Indonesisch.
Voormalig doelman en recordinternational van Oranje, Edwin van der Sar, vierde dinsdag 29 oktober zijn 43e verjaardag. Via Twitter stroomden felicitaties van over de hele wereld binnen. Ook fans uit Indonesië bleven niet achter en wensten de voormalig Oranje-doelman 'Selamat Ulang Tahun'.

De verjaardagswensen van de Indonesische fans liggen Van der Sar blijkbaar het meest aan het hart. In het Bahasa Indonesia bedankte hij hen voor de felicitaties.


'Ik wil al mijn fans in Indonesië bedanken die mij een fijne verjaardag hebben gewenst!' 

De tweet van de voormalig Oranje-doelman kan bijzonder worden genoemd. Hij twitterde dinsdag slechts 2 bedankjes: 1 in het Engels en 1 in het Indonesisch. Tot groot genoegen natuurlijk van zijn Indonesische fans. Zijn tweet in het Bahasa Indonesia is duizenden keren geretweet. 

Foto: ING Nederland

Gerelateerde artikelen

Jakartanen twitteren erop los

14-03-2013 | Social media populair in Indonesië
Indonesiërs zijn verzot op social media. Een dag zonder Twitter of Facebook? Dat zal een moeilijke opgave worden.
Meer »