IndonesieNU

De schoonheid van Oost-Java

De schoonheid van Oost-Java

26-05-2015 | Tugu Experience pakketreizen
Ervaar samen met Tugu Hotel Group de schoonheid van Oost-Java. Speciaal voor bezoekers van Indonesiënu heeft Tugu Hotel Group vijf unieke Tugu Experience pakketreizen samengesteld. U overnacht in een van de meest luxe boetiekhotels in Indonesië. 
Zo verblijft u in Malang in Hotel Tugu Malang. Dit hotel heeft een prachtige collectie kunstvoorwerpen. In Blitar overnacht u in het idyllische Hotel Tugu Blitar. De karakteristieke antieke meubels en voorwerpen in dit adembenemende hotel brengen u terug naar de Tempo Doeloe.

oost-java tour

Zowel Hotel Tugu Malang als Hotel Tugu Blitar hebben in 2014 een TripAdvisor-Certificaat van Uitmuntendheid gewonnen. Op de website van TripAdvisor staat dan ook een reeks zeer positieve beoordelingen van gasten van het hotel.

‘Super hotel met super personeel, gewoonweg perfect!’, ‘Fantastisch hotel ingericht als museum’, ‘Vriendelijk personeel, mooi hotel, fantastisch eten’, luiden enkele reacties van gasten van Hotel Tugu Malang.

Over Hotel Tugu Blitar zeggen reizigers het volgende: ‘Een geweldige plek om te verblijven’, ‘Prachtig koloniaal hotel met vriendelijk personeel’, ‘Een koloniaal juweeltje’.


     Sociaal perspectief


Bij Indonesiënu staat ondersteuning aan de lokale bevolking hoog in het vaandel. Onze partners in Indonesië hechten net als wij grote waarde aan de ontwikkeling van de lokale bevolking en willen daar actief aan bijdragen. 

Tugu Hotel Group is zo’n partner. Deze Indonesische hotelketen maakt onder meer gebruik van lokale huisnijverheidproducten. Zo gebruikt Tugu Hotel Group in haar keuken palmsuiker gemaakt door lokale bewoners uit een nabijgelegen dorpje. De koffie die de hotelketen haar gasten aanbiedt, komt van lokale koffieboeren.

Ervaar samen met Tugu Hotel Group de schoonheid van Oost-Java en draag bij aan de ontwikkeling van de lokale bevolking in deze prachtige provincie in Indonesië.

Meer lezen over Hotel Tugu Malang: Ervaar Hotel Tugu Malang


Meer lezen over Hotel Tugu Blitar: Ervaar Hotel Tugu Blitar

Gerelateerde artikelen

Ervaar Hotel Tugu Malang

Ervaar Hotel Tugu Malang

02-04-2015 | Advertorial
Je bent nog niet in Malang geweest als je nog niet in Hotel Tugu Malang hebt overnacht. In dit zeer unieke en gerieflijk...
Meer »
Pakketreis: Het serene Blitar

Pakketreis: Het serene Blitar

11-03-2015 | Individuele tour Oost-Java
4 dagen/3 nachten Blitar voor € 163,- per persoon. Overnacht in Blitar in een uniek boetiekhotel van internationale...
Meer »