IndonesieNU

Stel woont op Bali en eet alleen fruit

Stel woont op Bali en eetalleen fruit

18-09-2018 | Nieuws
Ze wonen op Bali en eten alleen fruit. Tina Stoklosa (39) uit Polen en Simon Beun (26) uit België zeggen tegenover Daily Mail dat ze veel baat hebben bij het volgen van een fruitdieet. 
Tina, die jarenlang met overgewicht kampte, volgde drie jaar geleden een fruitdieet waarbij zij alleen fruit mocht eten. Tegenover Daily Mail zegt ze dat ze zich niet lang daarna gelukkiger en energieker voelde. Ook merkte ze op dat ze er jonger uit is gaan zien en snel gewicht verloor.

Twee jaar later besloot Tina, die in het dagelijks leven werkzaam is als interieur designer, naar het Indonesische eiland Bali te verhuizen om zich daar volledig te richten op haar nieuwe levensstijl. Op Bali ontmoet ze Simon, ook een fruitariër. De twee worden verliefd op elkaar. 

Tina en Simon zitten ook op Instagram. Op foto's is te zien hoe het stel poseert met verschillende soorten vruchten die op Bali te koop zijn, zoals nangka of jackfruit, doerian en mangistan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This cempedak is MINE & mine only! 💁‍♀️

Een bericht gedeeld door Rare Fruit Hunters (@fit_shortie_eats) op


Het stel eet alleen zoet fruit waarbij ze dagelijks tussen de 2000 tot 4000 calorieën innemen. Hun dorst lessen ze met vers kokoswater. Tropisch fruit is het zoetst en volgens Tina en Simon ook het lekkerst.

Het tweetal zegt dat zij in de twee jaar dat ze het fruitdieet volgen geen enkele keer hun tanden hoefden te poetsen omdat de vezels in het fruit hun tanden schoonhouden. 

Lees ook: 5 vruchten die in Indonesië rijkelijk groeien

Leadfoto: Indonesiënu.nl

Gerelateerde artikelen

Obama houdt vakantie op Bali

Obama houdt vakantie op Bali

23-06-2017 | Nieuws
Voormalig president van de VS Barack Obama opent begin juli 2017 het Congres van de Indonesische Diaspora dat plaatsvind...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-06-2018 | Nieuws
I Gusti Ngurah Rai International Airport op Bali is om 14.30 uur lokale tijd weer open voor vliegverkeer. De luchthaven ...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-11-2017 | Nieuws
Na twee dagen gesloten te zijn geweest, is I Gusti Ngurah Rai International Airport weer open voor het vliegverkeer.&nbs...
Meer »
In luxe verblijven op Bali?

In luxe verblijven op Bali?

11-11-2017 | Advertorial
Op zoek naar luxe accommodatie op Bali? Neem dan een kijkje op de website van Bali Vakantie Verhuur. Bali Vakantie ...
Meer »