IndonesieNU

Bali United geïnteresseerd in Rafael van der Vaart?

Bali United geïnteresseerd inRafael van der Vaart?

21-11-2017 | Nieuws
De Indonesische sportsite BolaSport.com heeft van bronnen binnen Bali United vernomen dat het management van de Balinese voetbalclub van plan is een Nederlandse speler binnen te halen. Geruchten gaan dat de club geïnteresseerd is in Rafael van der Vaart. 
Het clubmanagement zou zijn zinnen hebben gezet op een speler van het Nederlands elftal op het WK van 2006 en op het EK van 2008. Deze speler doorliep ook de Ajax jeugdopleiding. Ofschoon er geen namen zijn genoemd, denkt BolaSport.com dat het om Rafael van der Vaart gaat. 
  
Van der Vaart, die voor FC Midtjylland speelt, wordt maar weinig ingezet, schrijft de Indonesische sportsite. Zijn laatste optreden voor het hoofdteam van de Deense club was op 28 mei 2017. Nu versterkt de Nederlander het reserveteam van FC Midtjylland. Ook hier krijgt hij weinig speeltijd. Volgens BolaSport.com een goede reden voor Van der Vaart om naar Bali te verkassen om daar zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen. 


     Van kwartet naar kwintet?


Ook de lage marktwaarde van Van der Vaart speelt volgens BolaSport.com een belangrijke rol in de overweging van Bali United om deze Nederlandse voetballer binnen te halen. Op dit moment staat de marktwaarde van Van der Vaart op 350.000 euro. De marktwaarde van Stefano Lilipaly en Sylvano Comvalius, twee Nederlandse spelers bij Bali United, ligt op 400.000 euro. 

Pieter Tanuri, eigenaar van Bali United, bevestigt dat zijn club een buitenlandse voetballer in het vizier heeft. Hij noemt geen namen, maar zegt dat de betreffende speler het team gaat versterken in de aanloop naar en tijdens de 2018 AFC Champions League. 

Of de geruchten waar zijn, moet nog blijken. Bali United-fans zien het echter al helemaal voor zich: een vijfde Nederlandse speler die wordt toegevoegd aan hun geliefde club. Andere Nederlandse voetballers bij Bali United zijn Stefano Lilipaly, Nick van der Velden, Irfan Bachdim en Sylvano Comvalius. Van kwartet naar kwintet?

Foto: Tsutomo Takasu/Flickr

Gerelateerde artikelen

In luxe verblijven op Bali?

In luxe verblijven op Bali?

11-11-2017 | Advertorial
Op zoek naar luxe accommodatie op Bali? Neem dan een kijkje op de website van Bali Vakantie Verhuur. Bali Vakantie ...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-06-2018 | Nieuws
I Gusti Ngurah Rai International Airport op Bali is om 14.30 uur lokale tijd weer open voor vliegverkeer. De luchthaven ...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-11-2017 | Nieuws
Na twee dagen gesloten te zijn geweest, is I Gusti Ngurah Rai International Airport weer open voor het vliegverkeer.&nbs...
Meer »
Obama houdt vakantie op Bali

Obama houdt vakantie op Bali

23-06-2017 | Nieuws
Voormalig president van de VS Barack Obama opent begin juli 2017 het Congres van de Indonesische Diaspora dat plaatsvind...
Meer »