IndonesieNU

Bali een van de beste plekken ter wereld om te leven in 2018

Bali een van de beste plekkenter wereld om te leven in 2018

05-02-2018 | Nieuws
Bali staat in de top 10 van beste plekken om te leven in 2018. De lijst is opgesteld door het bedrijf Live and Invest Overseas. Een tropisch eiland, natuur, tempels, bergen, strand, nachtleven. Bali heeft het allemaal, zegt het in Panama gevestigde bedrijf.
Op de website van Live and Invest Overseas wordt onder meer het volgende over Bali geschreven: 

Bali heeft een welverdiende reputatie van een van de mooiste tropische eilanden ter wereld. Het eiland heeft een weelderig natuurgebied met een enorme variëteit aan planten en bomen in verscheidene tinten groen. Vulkanen torenen hoog boven de wolken uit. De terrasvormige rijstvelden banen zich een weg door de valleien. 


     Met open armen ontvangen


Balinese tempels zijn overal te vinden, zelfs in de kleinste dorpjes. De Balinezen behoren tot de meest vriendelijke en aangename mensen ter wereld. Buitenlanders die oprecht geïnteresseerd zijn in de Balinese cultuur worden met open armen verwelkomd in kleine dorpen en lokale bijeenkomsten. Bali is de ideale plek om nieuwe vrienden te maken wat een eventueel later afscheid zeer moeilijk kan maken. 

De prachtige kustlijn van het eiland en de oceaan nodigen sportievelingen uit verscheidene watersporten te beoefenen zoals duiken, snorkelen en parasailing.

Festivals en culturele evenementen vinden wekelijks plaats. Eetgelegenheden waar je uitstekende én goedkope street food kunt krijgen, tot vijfsterrenrestaurants. Golf, bergbeklimmen, naar de dierentuin, een galerie bezoeken, een gesprek met kunstenaars, yoga, meditatie, een cruise boeken. Er zijn vele interessante activiteiten die je kunt ondernemen op Bali. 

Live and Invest Overseas noemt ook Sanur. Deze badplaats bij Denpasar wordt omschreven als rustig en ontspannen. Sanur is de ideale plek om tot jezelf te komen. Sanur kan een zeer betaalbare plek zijn om te wonen, maar het is ook mogelijk om er te leven in luxe. 

Foto: Indonesiënu.nl

Gerelateerde artikelen

Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-11-2017 | Nieuws
Na twee dagen gesloten te zijn geweest, is I Gusti Ngurah Rai International Airport weer open voor het vliegverkeer.&nbs...
Meer »
In luxe verblijven op Bali?

In luxe verblijven op Bali?

11-11-2017 | Advertorial
Op zoek naar luxe accommodatie op Bali? Neem dan een kijkje op de website van Bali Vakantie Verhuur. Bali Vakantie ...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-06-2018 | Nieuws
I Gusti Ngurah Rai International Airport op Bali is om 14.30 uur lokale tijd weer open voor vliegverkeer. De luchthaven ...
Meer »
Obama houdt vakantie op Bali

Obama houdt vakantie op Bali

23-06-2017 | Nieuws
Voormalig president van de VS Barack Obama opent begin juli 2017 het Congres van de Indonesische Diaspora dat plaatsvind...
Meer »