IndonesieNU

First Lady Indonesiƫ boos op Instagram-volger

First Lady Indonesiƫ boos opInstagram-volger

19-10-2013 | Wat een domme opmerking
Een reactie op Instagram, geschreven door de First Lady van Indonesië, Ani Yudhoyono, heeft veel ophef veroorzaakt. De vrouw van President Susilo Bambang Yudhoyono is flink uitgevallen tegen 1 van haar volgers op Instagram, schrijft Tribunnews.

De presidentsvrouw had een foto op Instagram geplaatst van haar en haar gezin tijdens een dagje naar het strand. Alle gezinsleden waren gekleed in batik.

1 van Ani Yudhoyono's volgers plaatste een opmerking onder de foto. Hij schreef dat de presidentsfamilie niet alleen maar op officiële gelegenheden batik draagt, maar ook op 'normale' dagen.


     Wat een domme opmerking...


Niets om je boos over te maken zou je denken. Maar niets is minder waar. De First Lady reageerde woedend en plaatste het volgende bericht:

'Subhanallah, dat is een zeer domme opmerking. Ziet u dan niet dat wij op bezoek zijn en even een uitje maken naar het strand? Come on, kun je geen andere opmerking plaatsen die voor iedereen aanvaardbaar is?’

Haar volger kon het niet laten Ani Yudhoyono's bericht te beantwoorden. Hij schreef haar dat hij inderdaad dom was en vroeg de First Lady dan ook om hulp opdat hij slimmer zou kunnen worden.

Het berichtje van de presidentsvrouw is inmiddels van Instagram verwijderd. Bron: Tribunnews
Foto: screenshot Instagram/Tribunnews

Gerelateerde artikelen

Jakartanen twitteren erop los

14-03-2013 | Social media populair in Indonesiƫ
Indonesiërs zijn verzot op social media. Een dag zonder Twitter of Facebook? Dat zal een moeilijke opgave worden.
Meer »